Fællessalen, Christiansborg

Den 26. februar 2020 kl. 13.30-17.30

 

500 MW geotermi i 2030

 


Præsentationer fra konference:

Challenges for district heating and geothermal energy in the Netherlands
Ans van den Bosch MEA NL

Geotermianalysen – konklusioner
Kristoffer Bottzauw ENS DK

Det geotermiske potentiale i Danmark
Lars Henrik Nielsen GEUS DK

Fremtidens design af el – hvordan sikrer vi konkurrencedygtig el
Jette Miller DFE DK

Barrierer og udfordringer på vej mod den grønne omstilling
Jens Andersen NF DK


 

 

Vi har fået en dansk klimalov som er en af verdens mest ambitiøse, og vi er parat til at sætte handling bag ordene. Vi har opnået gennemgribende ændringer, men der er plads til mere. Vind og sol kan med fordel suppleres med geotermi for at skabe samspil mellem el og varme.

Vi har derfor med titlen for årets konference sat målet, og vi glæder os til sammen med politikere og embedsmænd, organisationer og fagpersoner samt andre interesserede at drøfte, hvordan vi kan opnå den fælles udnyttelse af det geotermiske potentiale i den danske undergrund.

I år fokuserer vi på værdien af geotermi totalt set, og hvordan sektorkoblingen skal være med til at skabe balance i den grønne energi, samspillet mellem geotermi og varmepumper til forsyningen samt hvordan vi med klimaloven i hånden har forpligtet os til at opnå synergier.

I den afsluttende paneldebat har vi i år en spændende ny vinkel; hvad er de unges perspektiv? Vi har inviteret repræsentanter fra Ungeklimarådet med for at høre deres bud på, hvordan ord omsættes til handling.

Se programmet for konferencen.

Tilmelding til: Helle Jespersen, hj@geoop.dk  senest den 19. februar 2020.